Top مزاج سوداوی Secrets
Top مزاج سوداوی Secrets
Blog Article
شاید برایتان سؤال باشد که برای رفع بلغم چه باید کرد؟ خوب است بدانید که بلغم یکی از مزاج هایی است که در بسیاری از افراد وجود دارد و به طبع مرطوب یا سرد معروف است. از ویژگی های بارزی که این طبع دارد می توان به پوست و موی روشن و نازکی مو اشاره کرد.
خوشبختانه غذاهای زیادی وجود دارند که میتوان از آنها به عنوان بهترین ناهار برای بلغمیها اشاره کرد.
سلام ریزش کوشید و چاقی شکم دارم.مزاجم بلغمیه. راهکار قوی برای مو و شکم ؟؟
و احساس سردی و بی حسی شدید تو دست و پاهام و کل بدن میکنم.حافطه اصلا ندارم.و همچنین حواست پرت و خیلی مسایل که که در حوصله عزیزان نیست لطفا راهنمایی بفرمایید که من سالهاست با این مسله دست و پنجه نرم میکنم
اگر بلغم در افراد زیاد شود ناراحتی های بسیاری به وجود می آورد که در ابتدا با آن ها اشاره شد بنابراین سعی کنید تا حدی که می توانید نکات و مواردی را که گفته شد رعایت کنید و از غذا هایی با طبع گرم استفاده کنیم.
سلام و درود . بنده بدنم سرده و شبها از دهانم بزاق ترشح میشود
اگر سوالی درباره مزاج سودا و یا مشکلات سوداوی دارید در زیر همین پست بپرسید.
با سلام دوست عزیز تشخیص و تعدیل طبع باید توسط پزشک متخصص طب سنتی انجام شود.
علاوه بر مصرف قویترین داروی ضد بلغم، میتوان از روشهای دیگر نیز برای کاهش غلبه بلغم کمک گرفت. به طور مثال بادکش کردن یک روش درمانی در طب سنتی برای جلوگیری و درمان غلبه اخلاط بدن است که در کلینیکهای مخصوص این طب نیز انجام میشود.
دمنوش سنبل الطیب به همراه بهار نارنج و لیمو عمانی بسیار مفید است.
متخصصان طب سنتی توصیه میکنند که افراد بلغمی مزاج مراقب حجم غذای مصرفی خود باشند و از پرخوری بپرهیزند. همچنین باید از غذاهای زودهضم استفاده کنند و غذا را خوب بجوند. معمولا رژیم غذایی برای بلغمیها شامل عسل، ادویه و خشکبار است و به آنها توصیه میشود که غذاهای آماده و فستفود را از more info برنامه غذایی خود حذف کنند.
این چاقی بیشتر در ناحیه شکم و پهلو شکل می گیرد. بلغمی ها اغلب دچار نفخ فراوان می شوند؛ از این رو اغلب نیازمند مصرف گرمیجات برای کاهش درد معده هستند. عوامل دیگری هستند که حاکم از غلبه بلغم در فرد هستند که عبارتند از سردی دست و پا، ترشی دهان، پوست سفید، جاری شدن آب از دهان، خواب آلودگی، هضم دیر هنگام و بعد غذا، زیادی دفع ادرار و دفع با فشار، سستی و ضعف، پادرد و زانو درد، کم شدن حواس، قولنج در کمر و شانه و گردن، تپش قلب و تنگی نفس، لکه های قهوه ای در چشم و...
این روزها، طب سنتی که از آن به عنوان طب مکمل یاد میشود در بین مردم طرفداران زیادی پیدا کرده است.
شوید، ترخون، جعفری، ریحان، مرزه، نعناع، شنبلیله، تره و کرفس